Lucrător la fabricarea conservelor din legume și fructe
  • Tipul programului de formare profesională: calificare, nivel 1

  • Durata: 360 ore (aprox. 3 luni)

  • Competenţe obţinute:

  1. Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă

  2. Aplicarea normelor de protecţia mediului

  3. Organizarea activităţii proprii

  4. Aplicarea normelor de igienă şi de siguranţa alimentelor

  5. Întocmirea documentelor specifice

  6. Aprovizionarea cu materiale auxiliare pentru realizarea conservelor

  7. Realizarea conservelor

  8. Tratarea termică a conservelor

  9. Ştanţarea conservelor

  10. Etichetarea conservelor

  11. Transportul şi depozitarea conservelor

  • Autorizare şi recunoaştere: certificat calificare A.N.C., Ministerul Muncii si Ministerul Educaţiei Naţionale, rescunoscut în toate țările U.E.

  • Galerie foto pentru curs Lucrător la fabricarea conservelor din legume sau fructe

  • Documente necesare înscrierii:

  1. Copie după C.I.

  2. Copie după certificat naştere

  3. Copie după certificat căsătorie

  4. Ultima diplomă de studiu


Partenerii nostri

Dialogul permanent cu partenerii nostri de interes ne ajuta sa primim sugestii si opinii cu privire la cursuri de calificare si serviciile noastre, sa stabilim si sa mentinem relatii pe termen lung.